Serpent Pictures - Star Wars: Episode I½ - Dark Forces Rising

26.5.2011 - Musiikkivideo: Clown with no audience

Uutiset
Tietoa
Projektit
Foorumit
Vieraskirja

Pikanavigaatio:


Star Wars: Episode I½ - Dark Forces Rising

TietoaTekijätPäiväkirjaKuviaTiedostot

Kuvauspäiväkirja (Aki Ahonen)
1. heinäkuuta 2003
Kokoontuminen ennen kuvauksia. Jaoimme roolit ja tarkastelimme leffan juonen. Lopulta sovitimme puvut ja jaoimme seuraavan kerran kohtaukset. Ja lopuksi opetimme valomiekkailun perusteet ja muutaman taistelun seuraavaa kertaa varten. Toni ja Joni Parviainen "jänistivät" eivätkä pääse tällä viikolla kuvauksiin.
2. heinäkuuta 2003
Ensimmäinen kuvauspäivä. Kaikki saivat oman käsikirjoituksensa. Ensin kössimme muutaman onnistuneen kohtauksen kun olimme unohtaneet merkitä laajakuvan rajat kameraan. Lisää aikaa tuhlaantui kun jäimme harjoittelemaan typerän pitkään erästä miekkailua. Lopulta saimme kuitenkin kasaan 6 kohtausta.
3. heinäkuuta 2003
Toinen kuvauspäivä. Tänään kaikki sujui jo hieman paremmin, kun olimme pitkästä aikaa eilen tutustuttaneet itsemme tähän leffan tekoon. Kasaan saimme yhteensä 5 täyttä kohtausta sekä lisäksi osia kahteen eri kohtaukseen ja vielä pari korjausta viimekertaisiin kuvauksiin.
5. heinäkuuta 2003
Kolmas...eh..."kuvauspäivä." Mikko livisti mökille, joten saimme kuvattua peräti yhden neljäsosan yhdestä kohtauksesta! No, saimmepahan suunniteltua erään valomiekkataistelun ensi viikkoa varten. Saas nähdä mitä huomisen kuvauksista tulee...
6. heinäkuuta 2003
Neljäs kuvauspäivä. Mikko on edelleen mökillä eivätkä Parviaiset päässeet vieläkään kuvauksiin. Eivätkä ensi viikollakaan! Huhhuh. Saimme kuvattua kaksi kohtausta ja suunnittelimme lopputaistelun viimeisen taistelun koreografian.
9. heinäkuuta 2003
Viides kuvauspäivä. Näin se homma etenee! Saimme uuden Darokin ja pääsimme kuvaamaan lähes täydellä ryhmällä (toinen Parviainen puuttui ja toinen menettikin jo roolinsa). Saimme kasaan mahtavat 8 kohtausta ja osia kolmesta kohtauksesta. Mutta kyllä olikin pitkä päivä.
10. heinäkuuta 2003
Kuudes kuvauspäivä. Hannulla oli paha olo, joten hän jäi pois kuvauksista ja sen takia jouduimme jättämään kolme kohtausta väliin. Muuten päivä sujui hyvin kosteasta säästä huolimatta. Saimme kasaan 5 kohtausta ja osia kolmeen kohtaukseen.
16. heinäkuuta 2003
Seitsemäs kuvauspäivä. Parviaiset pääsivät viimeinkin tulemaan kuvauksiin, mutta koska Mikko oli jossain kiertelemässä Suomea, saimme vain kaksi kohtausta kuvattua valmiiksi.
20. heinäkuuta 2003
Kahdeksas kuvauspäivä. Tomi ei päässyt tulemaan, koska hän meni syntymäpäiville ja Mikko matkusteli edelleen. Tämän takia Hannu sai luvan esittää Darokia. Joukkoa täydensi tänään ensimmäistä kertaa Kalle Hertti, joka sai eloonjääneen miehen roolin. Saimme valmiiksi kolme kohtausta ja osia joihinkin muihin.
22. heinäkuuta 2003
Harjoituspäivä. Kehittelimme lopputaistelun ja harjoittelimme sen kuntoon seuraavaa kertaa varten, jolloin kepit paukkuisivat.
23. heinäkuuta 2003
Yhdeksäs kuvauspäivä. Kuvasimme neljä elokuvan viimeistä kohtausta, joista joitakin osia joudutaan kuvaamaan uudelleen. Lopputaistelussa tuli varmaan kaikille hiki ja Joni Parviaisen poisjäänti tarkoitti sitä, että Aki ottaisi hänen paikkansa Sidmana...
5. elokuuta 2003
Kymmenes kuvauspäivä. Parviaiset livistivät (=sairaita), joten ei mitään uutta. Saimme kuvattua kahdeksan kohtausta valmiiksi, jollei niissä ole mitään uudelleenkuvattavaa. Materiaalia on kasaantunut noin kuusi tuntia tähän mennessä. Kuvausten loppusuora on alkanut...
7. elokuuta 2003
Yhdestoista kuvauspäivä. Kuvasimme "valtaisan" metsätaistelun (Anakin ja Sidma vastaan Darok). Saimme myös kiitettävästi muuta matskua.
8. elokuuta 2003
Kahdestoista kuvauspäivä. Hannu ei päässyt (tai halunnut) tulemaan, joten Joni A. sai esittää Sidiouksen osat. Materiaalia ei tullut kovin paljoa, mutta saimme kuvattua kaiken minkä pystyimme sillä miehityksellä kuvaamaan.
23. elokuuta 2003
Kolmastoista kuvauspäivä. Siirryimme suoraan koulusta kuvaamaan loput hallikohtaukset loppuun ja luulen, että saimme kaikki kuntoon.
29. elokuuta 2003
Neljästoista kuvauspäivä. Uusintoja ja uutuutta. Luulimme jo pääsevämme Kallesta eroon, mutta jotain jäi silti puuttumaan :)
31. elokuuta 2003
Viidestoista kuvauspäivä. Tarkoitus oli kuvata kaikki loput puuttuvat hommelit ja päivä sujuikin melko hyvin (jos ei oteta huomioon erästä kohtausta, johon kului n. 20 minuuttia kasettia). Tosin muutamia kohtia unohtui. No, ne voi hoitaa myöhemmin. Niiden lisäksi on jäljellä enää Yodat.
14. syyskuuta 2003
Kuudestoista ja viimeinen kuvauspäivä. Kuvattiin kaikenlaista pientä täytemateriaalia ja muutamia uusintaottoja sekä Yoda-materiaalia.

Sarjaprojekti

  • Suunnittelu
palaute@serpentpictures.net
Copyright © 2019 Serpent Pictures
Hosted by Futuron Hosting