Serpent Pictures - Rotanloukku

26.5.2011 - Musiikkivideo: Clown with no audience

Uutiset
Tietoa
Projektit
Foorumit
Vieraskirja

Pikanavigaatio:


Rotanloukku

TietoaTekijätKuviaTiedostot

Synopsis
Olli Ojalalla on tärkeä päivä. Hänellä on tapaaminen tuottajan kanssa koskien hänen uusinta käsikirjoitustaan. Murheita kuitenkin tuottaa postiluukusta sisään lennähtänyt mysteerinen kirjekuori ja sen sisältö.
Historia

Olipa kerran vuosi XXXX, eli neljäkymmentä jälkeen Kristuksen. Hannulla oli idea jonkinlaisen sarjan tekemisestä. Idea ei siitä kuitenkaan jalostunut lähellekään toteuttamista. Aikaa kului, ja yliannostus tv-sarjojen töllötystä sai minut (Aki) innostumaan sarjan tekemisestä. Eräs syy projektin käynnistämiseen oli ryhmämme lievä hajaantuminen ja kuvausmahdollisuuksien harventuminen. Ideana oli, että yksi jakso saataisiin kuvattua suurinpiirtein viikonlopun aikana.

Syksyllä 2006 sain idean sarjan tarinalle, jota sitten lähdettiin kehittämään. Vuoden loppuun mennessä oli ensimmäinen kausi käsikirjoitettu. Yhteensä viisi jaksoa. Kuvaukset pääsimme aloittamaan vuoden 2007 ensimmäisellä viikolla. Osa näyttelijöistämme oli lähdössä tutkimaan intin mielisairasta maailmaa, joten kiirettä piti saada kaikki tarpeellinen heidän kohtauksistaan.

Tavoitteemme jaksojen julkaisuille olisi noin neljän viikon välein, mutta siihen ei kannata luottaa sokeasti. Ensimmäinen jakso julkaistiin 28.3.2007.

Sarjaprojekti

  • Suunnittelu
palaute@serpentpictures.net
Copyright © 2019 Serpent Pictures
Hosted by Futuron Hosting