Serpent Pictures - Syysprojekti

26.5.2011 - Musiikkivideo: Clown with no audience

Uutiset
Tietoa
Projektit
Foorumit
Vieraskirja

Pikanavigaatio:


Syysprojekti

TietoaTekijätPäiväkirjaKuviaTiedostot

Kuvauspäiväkirja (Tommi Kivistö)
10. lokakuuta 2004
Minä saavuin kuvauspaikalle kuvaussession loppupuolella. Siitä hetkestä eteenpäin kuvaustoiminta oli aika rutiininomaista, mutta aikaisemmin meno oli ollut aika... kiimaista - ja kyseenalaista - kuten koostemateriaalista voi päätellä. Ruoka oli hyvää, jokatapauksessa, ja useampia ottoja saatiin onnistuneesti purkkiin. Paikalla olivat Hannu, Juha-Matti, Toni, Taneli, Aki ja allekirjoittanut.
20. lokakuuta 2004
Keskityttiin päähenkilöiden kansoittamiin kohtauksiin. Paikalla olivat Hannu, Joni, Aki ja minä - mutta saatiinhan silläkin sakilla sössittyä ihan riittävästi ottoja. Pitkähkö alkukohtaus saatiin kuvattua lähes kokonaan, kumma kyllä.
12. marraskuuta 2004
Menimme metsään, ja kuvasimme, ja kuvaukset menivät metsään. Ei mitään erikoisempaa mainittavaa tästä päivästä, sillä yhtään materiaalia ei päädy elokuvaan asti.
4. tammikuuta 2005
Tänään saatiin paljon aikaiseksi, vaikka paikalla olivatkin minun lisäkseni Joni, Hannu ja Aki. Alkukohtaukseen kuvattiin lisää materiaalia ja aikaisempia ottoja sieltä täältä uusittiin. Lisäksi purkitettiin yksi "toimintakohtaus". Päivästä jäi nauhalle myös jonkin verran ihan oikeaa "Behind the Scenes" -materiaalia, kuten koosteesta näkyy.
15. tammikuuta 2005
Paljon uutta materiaalia saatiin nauhalle, ja paljon vanhaa kuvattiin uusiksi. Koko porukka oli paikalla, ja meteliä riitti. Koosteesta voi havaita, että hauskaa oli...
20. helmikuuta 2005
Metsäskenet versio 2. Tällä kertaa onnistuttiin. (Sitten lopulta.) Ovella oli donitseja vahtimassa, mutta saatiinpa tavara talteen. Ja sitten - ironisesti - syötiin donitseja.
13. maaliskuuta 2005
Autoa kehiin. Kuvattiin paljon miesten ja poliisien ulkokohtauksia, sekä osia elokuvan loppukohtauksista. Kaikkien asianomaisten paikalla ollessa meininkiä oli taas varmasti tarpeeksi.
16. maaliskuuta 2005
Halosen ulkokohtaukset hoidettiin pois alta. Tänään ei tapahtunut mitään erikoista.
17. maaliskuuta 2005
Autoilupäivä. Kulutettiin bensaa ja pelättiin Niinitien kummituksia. Hauska päivä oli. Korvaukset puuttuivat, tosin.
9. kesäkuuta 2005
Kuvattiin loppupään sisätilaosuuksia sun muuta. Varkaan kilometrirepliikit aiheuttivat hilpeyttä.
29. heinäkuuta 2005
Kuvattiin myöhempiä kohtauksia, joissa pomo on mukana. Miehityksellä Joni, Aki ja minä saatiin tällä kertaa melko mutkattomasti tavaraa nauhalle. Minä pääsin jopa koskemaan kameraan.
8. elokuuta 2005
Pienenpiä ja vähän isompia ja sittemmin pois leikattuja ottoja ja paljon sähellystä saatiin nauhalle. Objektiivisesti varsin yksinkertainen sessio.
11. elokuuta 2005
Viimeinen kuvauspäivä. Ilmassa oli suurta keskeneräisyyden tuntua. Pyrittiin kuvaamaan varkaan asuntoon sijoittuvia enemmän ja vähemmän toiminnallisia osuuksia. Ja nauhalle tallentui myös paljon BtS-materiaalia. Koosteessa osia tästä tapahtumasarjasta. Kyseisestä tallennekollaasista löytyy myös viimeiset tunnelmat kuvauksista. Haikeaa :´(

Sarjaprojekti

  • Suunnittelu
palaute@serpentpictures.net
Copyright © 2019 Serpent Pictures
Hosted by Futuron Hosting