Serpent Pictures

26.5.2011 - Musiikkivideo: Clown with no audience

Uutiset
Tietoa
Projektit
Foorumit
Vieraskirja

Pikanavigaatio:Hannu Lång


"Serpentin leffat on
vähän niinku jazzia."


Merkittävimmät roolit

Sähköposti

Olen yksi "vakionäyttelijöistä" Serpentissä ja myöskin "hän joka tuhlaa kasetteja", koska monesti minun osalle tulevat kohtaukset joudutaan kuvaamaan uudestaan ja uudestaan, joko sen takia kun en osaa vuorosanoja tai koska pokkani vain ei yksinkertaisesti pidä. Käsikirjoitusten laatimisen jätän yleensä muulle tiimille, mutta joskus minäkin puutun asiaan, jotta videoistamme ei tulisi niin tylsiä tai liian hyviä.

Ensimmäinen elokuva jossa olin mukana oli ensimmäinen "Serpent Pictures" -nimen alla julkaistu elokuva nimeltään Dark Forces Rising, jonka jälkeen olen ollut mukana hengessä väsymättä. Minut myös tykätään pistää rooleihin joihin muut eivät kykene tai uskalla mm. sellaisiin jossa ei ole paljon vaatetta päällä tai sellaiseen jossa joutuu vaihtamaan sukupuolta, koska meillä nuo naisnäyttelijät ovat hieman jääneet vähiin.

Olen aina tykännyt tehdä koneella animaatioita, joskus vuoden 2001 aikoihin opin tekemään ensimmäisiä animoituja giffejä joita sitten tuli jonkin verran väsäiltyä ja 2004 vuoden loppupuolella opin tekemään animaatioita Flashillä. Minulta luonnistuu myös videoiden leikkaus ja editointi.

Vietän paljon vapaa-aikaa tietokoneen ja kavereiden parissa. Kuvien muokkaaminen on yksi hauskimmista puuhista joita koneella voi tehdä pelaamisen lisäksi. Harrastan myös kesäisin soutua ja olen osallistunut Sulkavan Suursoutuihin, jotka järjestetään aina kerran vuodessa.

Sarjaprojekti

  • Suunnittelu
palaute@serpentpictures.net
Copyright © 2019 Serpent Pictures
Hosted by Futuron Hosting