Serpent Pictures

26.5.2011 - Musiikkivideo: Clown with no audience

Uutiset
Tietoa
Projektit
Foorumit
Vieraskirja

Pikanavigaatio:Tommi Kivistö


"En se minä ollu!"

Merkittävimmät roolit

Sähköposti    Kotisivu

Olen ollut Serpentin touhuissa mukana noin kesästä 2004 asti, niin aktiivisesti kun laiskuudeltani vain olen pystynyt. Ikää löytyy tällä hetkellä 20 vuotta, mutta harrastelen edelleen lukio-opintoja, nyt jo neljättä vuotta, kun eihän tässä kiire mihinkään ole muutenkaan. Sama menttaliteetti pätee lähes kaikkeen mitä teen, valitettavasti. Serpentin touhuissa pyrin kuitenkin hoitamaan osuuteni kunnolla (ainakin joskus), ja tuota osuutta on projektista riippuen enemmän tai vähemmän. On tullut näyteltyä, ohjattua, kuvattua, käsikirjoitettua, ihan vähän leikattua ja kaikkien omavaraisääniraitaisten tuotantojen musiikeista tehtyä suurin osa.

Muulla vapaa-ajallani räpellän enimmäkseen tietokoneisiin liittyvien asioiden, kuten nettisivujen ja pelien suunnittelun ja toteutuksen, yleisen surffaamisen ja IRC:llä oleilun sekä pelaamisen kimpussa. Muuna aikana tämän ulkopuolella piirtelen, luen sarjakuvia, silloin tällöin kirjoja, valokuvaan, katselen elokuvia ja sähellän ympäriinsä muuten vaan. Olen perfektionisti, mutta onneksi vain omien taitojeni ja muiden rajoitteiden puitteissa.

Näistä rajoitteista suurin ja oikeastaan ainut ylipäätään mitään tosissaan haittaava on näkövammani, achromatopsia, mikä käytännössä tarkoittaa normaalia heikompaa näön tarkkuutta, silmien korkeaa valoherkkyyttä ja täydellistä värisokeutta. Mutta älkää huoliko, se ei ole tarttuvaa.

Omista elämänfilosofioistani sun muusta voisin jauhaa pitkästikin, mutta moinen selonteko tuskin kuuluu "lyhyen kuvauksen" piiriin, joten jätetään tämä tältä erää siihen, että olen kirkkovastainen satanistihenkinen muinaisuskoinen pakana.

Sarjaprojekti

  • Suunnittelu
palaute@serpentpictures.net
Copyright © 2019 Serpent Pictures
Hosted by Futuron Hosting