Serpent Pictures

26.5.2011 - Musiikkivideo: Clown with no audience

Uutiset
Tietoa
Projektit
Foorumit
Vieraskirja

Pikanavigaatio:Uutisarkisto


26. huhtikuuta 2007 #34
Rotanloukun toinen jakso, "Vihollisia ja liittolaisia", on julkaistu.Aki Ahonen
25. huhtikuuta 2007 #33
Nyt myös Rotanloukun musiikkia on ladattavissa Mikseri.netistä. Saatavana on tällä hetkellä vain ensimmäisen jakson avauskappale, mutta lisään useampia ennenmin tai myöhemmin.Tommi Kivistö
3. huhtikuuta 2007 #32
Rotanloukku saa jatkoa lähitulevaisuudessa. Tässä hieman esimakua.Aki Ahonen
28. maaliskuuta 2007 #31
Mysteerinen projektimme on paljastettu!

Rotanloukku

Kyseessä ei ole elokuva vaan sarja, jonka ensimmäisen kauden ensimmäinen osa on nyt valmis ja ladattavissa!Aki Ahonen
25. tammikuuta 2007 #30
Syysprojektin tunnari on nyt ladattavissa mp3-muodossa Mikseri.netissä sijaitsevalta artistisivulta, jonne saataa tulevaisuudessa ilmestyä useampikin kyseisen leffan ääniraidalta löytyvä kappale, ja mitä luultavammin myös muihin projekteihin littyvää musiikkia. Kommentit kappaleesta ja vaikka koko levystä ovat tervetulleita.Tommi Kivistö
11. tammikuuta 2007 #29
Lisätty Syysprojektille työpöydän taustakuva.Aki Ahonen
8. tammikuuta 2007 #28
Emme suinkaan ole talvilevolla, vaan uusi tuotanto on saatu vauhdikkaasti käyntiin. Ja tuloksia saadaan nähtäville aiemmin kuin uskottekaan. Seuratkaa siis uutisia!

Katso video.Aki Ahonen
23. joulukuuta 2006 #27
Serpent Picturesin joululahja teille kaikille kolmelle sivuillamme kävijälle on täällä jo joitain tunteja etuajassa.

Syysprojektin internet-versio on valmis ja ladattavissa sivuiltamme. Suunnatkaa siis Syysprojektin tiedostosivulle ladataksenne noin 200 Mt:n kokoisen nettijulkaisun.

Syysprojekti odottaa nyt DVD-julkaisun viimeistelyä. Elokuvan DVD-versioon tullaan luultavasti tekemään pieniä korjauksia ääniraitaan ja uusimaan tai korjaamaan musiikkeja hieman. DVD:n alustava sisältö on:
- Ehostettu versio elokuvasta
- Poistettuja kohtauksia
- Katsaus kulissien taakse (enemmmän tai vähemmän "taakse")
- Kommenttirait(oj)a
- 5.1 ääniraita

DVD-julkaisun sisältö saattaa vielä muuttua. DVD:n julkaisu on näillä näkymin vuoden 2007 alkupuolella.

Minä ja koko Syysprojektin parissa työskennellyt tiimi (tai ainakin minä) toivomme, että lopputulos on edes murto-osa siitä mitä odotitte sen olevan. Tuotantoprojekti oli mieluisa kokemus, vaikkakin paikoin (ainakin osalle väestä) suoranaista kärsimystä. Siispä suuri kiitos Akille siitä, että jaksoi pysyä takarajassa vaikka muut tuotantoryhmän jäsenet eivät jaksaneetkaan.

Myös Loru Sorbusten Herrasta: Orlonin Neuvonpito on linkitetty Google Video -palvelusta löytyvään videoon, jotta voitte katsoa myös kyseisen pätkän niin halutessanne.

DVD:tä odotellessa, hyvää joulua ja kosteaa uuttavuotta kaikille. Älkää hukkuko.Tommi Kivistö
14. joulukuuta 2006 #26
Syysprojektin juliste lisätty tiedostosivulle. Toivottavasti tuijotatte sitä yhteensä yhtä paljon kuin meistä jokainen yksin.Tommi Kivistö
3. joulukuuta 2006 #25
Syysprojektin ensi-ilta on 17.12.2006. Tilaisuus on tarkoitettu vain kutsuvieraille. Internet-ensi-ilta on parhaassa tapauksella vielä ennen joulua.

DVD-julkaisusta en osaa sanoa vielä muuta kuin että vuoden 2007 alkupuolella toivon sen olevan valmis. DVD-versio tulee todennäköisesti sivustollemme torrent-jakeluna.

Pitäkää siis pipoistanne kiinni vielä näin jouluhelteillä ja valmistautukaa siihen, että saamme vihdoinkin valmiin elokuvan lisättyä sivuillemme. (Loruahan ei lasketa elokuvaksi.)Aki Ahonen
Edellinen sivu   Seuraava sivu  

Sarjaprojekti

  • Suunnittelu
palaute@serpentpictures.net
Copyright © 2019 Serpent Pictures
Hosted by Futuron Hosting